Начини за доставка

         Доставката на стоки от http://krial-perfumes.com чрез онлайн магазина става след направена и потвърдена поръчка за доставка на стока. В поръчката регистрирания клиент е посочил начин на плащане, адрес на доставка и телефонен номер за връзка.

Потвърждение и изпълнение на поръчки става от служител на http://krial-perfumes.com, който задължително потвърждава по телефона всяка поръчка, направена от Клиента. http://krial-perfumes.com си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през интернет магазина, ако попълнените данни на клиента не са валидни, или ако няма наличност от поръчаната стока. http://krial-perfumes.com е задължен да уведомява клиента за това на предоставения телефон за връзка или e-mail, като в случай на липса на наличност от поръчаната стока, служителя може да предложи замяна с друг продукт, която клиента има право да приеме или отхвърли. Потвърждението на поръчката става в рамките на работния ден, ако поръчката е направена преди 17:00 часа, и на следващия работен ден, ако е направена след 17:00 часа. В случай, че поръчката е направена в неработен ден, потвърждението става на първия работен ден след подаване на поръчката. При потвърждението на поръчката ще Ви информираме за наличността и условията на доставката във Вашия случай.

Доставката на всички парфюми за град София и страната е безплатна,при поръчка на стойност над 100лв и доставка до офис на Еконт.

За козметика KARAJA за София доставката ще бъде безплатна при доставка с наш куриер , а за страната и София /при доставка с Еконт/ ще бъде безплатна за суми над 100 лева с ДДС. При поръчка над 100 лева ще имате отстъпка от 10%.

За боята ING COLOR доставката за град София ще е безплатна при доставка с наш куриер както и за поръчки над 60 лева с ДДС при доставка с Еконт, а за страната доставката ще се извърша по ценовата листа на куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Срока за доставка за град София е един работен ден, или в същия ден, ако поръчката е направена преди 12:00 часа. Доставката за страната е до два работни дни.

Има възможност за доставка и в почивните дни или във фиксиран час. Тази услуга се заплаща допълнително по 3  лева на поръчка.

В случай на забавяне на доставката, независимо от причините, операторът на http://krial-perfumes.com е длъжен да уведоми клиента за това и да посочи нова дата на доставка, която клиента може да приеме или отхвърли.

Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни продукти които сте поръчали, плюс цената за доставка. Всички артикули са с предварително начислено ДДС.