Проблеми с доставката

Клиентът може да откаже или да промени поръчка преди или по време на нейното потвърждение от служител на http://krial-perfumes.com. В случай на отказ от поръчка, ако клиентът е заплатил сума по банков път, тя се възстановява по сметката на клиента в десет дневен срок. В случай, че продуктът не може да бъде доставен, операторът може да предложи алтернативен продукт със сходна цена, който клиентът има право да приеме или да откаже.

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано и поради някоя от следните причини: 

- не е извършено плащане (забавяне на плащането).

- потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.

- липса на телефон за контакт с потребителя.

При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи по изпращане или приемане на стоките са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

Транспортните разходи по връщане на стоката от клиента към http://krial-perfumes.com са за сметка на клиента, като негово право е да избере дали да я донесе лично в офиса на магазина или да я изпрати по куриер. 

Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване на пратката и в присъствието на куриер, с който се попълва констативен протокол в три еднообразни екземпляра.

Вие като потребители имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 7 работни дни от получаване на стоката в случай, че те не са използвани освен за проба, не е увредена цялоста на опаковката им и запазен търговския вид (всички етикети, стикери и т.н. трябва да са на стоката), в който е получена и условията по чл.55 от ЗЗП.

При отказ на опакован продукт от парфюмерия с нарушена опаковка се удържат %-ти от сумата. Според преценка на http://krial-perfumes.com.

Операторът посочва адреса, на който клиента да върне стоката. Връщането може да се осъществи само в работни дни между 10:00-17:00 ч. Разходите за доставка на върнатата стока са за сметка на клиента.

За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на посочените в страницата mail и телефони.